OUT NOW: De kunst van het traden


De kunst van het traden helpt particuliere traders op weg naar succes

>> KLIK HIER OM HET BOEK DIRECT TE BESTELLEN <<

Bij Pearson verscheen op 1 juni De kunst van het traden, het eerste Nederlandstalige boek dat diep ingaat op de psychologische kant van traden en beleggen. Hoewel succes grotendeels afhangt van de mentale houding, besteden de meeste boeken over traden hier nauwelijks aandacht aan. Met De kunst van het traden willen de auteurs Henk Grundmeijer en Martijn Luijckx serieuze particuliere traders leren hoe ze succesvol kunnen worden.

Veel traders en beleggers verliezen zichzelf als hun inleg in het geding komt. De waan(zin) van de dag neemt het over van het verstand. Emotie leidt echter vrijwel altijd tot verlies en spijt. Omdat een emotionele trader/belegger zo snel mogelijk zijn verlies wil herstellen, loopt dat alleen maar verder op. Ongeveer 90 procent van de particuliere traders geeft er in het eerste handelsjaar de brui aan. En dat is jammer want met de juiste mindset kan handelen in valutaparen (forex), indexen, grondstoffen, aandelen en opties mooie, consistente winsten opleveren.

Informatie direct toepasbaar voor iedere trader

In dit boek krijgt de lezer een breed beeld van de mentale valkuilen die succes in de weg staan. Het houdt een spiegel voor en leert traders en beleggers hoe ze hun mentale houding kunnen ombuigen en versterken. Inspirerende inzichten van succesvolle traders laten zien hoe je menselijke fouten kunt voorkomen. De kunst van het traden is een toegankelijk boek voor serieuze traders en beleggers. Direct toepasbare informatie, confronterende vragen, uitgebreide aandacht voor money management en systemen, èn gouden tips maken dit unieke boek onmisbaar voor traders die verantwoord willen handelen en consistente winsten willen behalen.

Over de auteurs

De auteurs Henk Grundmeijer en Martijn Luijckx zijn ervaren traders. Zij hebben geleerd hun emoties uit te schakelen tijdens het traden en handelen gezamenlijk volgens een mechanisch systeem. Naast hun boek De kunst van het traden beheren zij ook de gelijknamige website dekunstvanhettraden.nl

Dit zeggen de auteurs over De kunst van het traden:

We moeten anders leren denken en doen, een nieuwe mindset ontwikkelen, vaak tegen onze natuur in. Voor je zo ver bent, heb je een flinke weg te gaan. De kunst van het traden helpt je daarbij.

>> KLIK HIER OM HET BOEK DIRECT TE BESTELLEN <<

Advertenties

6 thoughts on “OUT NOW: De kunst van het traden

  1. Dit boek is een echte aanrader voor iedere trader met hun eigen systeem . Dit boek brengt je aan het denken en zet alles weer even op scherp wat soms wel even goed is .
    Voor mensen die niet traden maar het wel hebben overwogen zou ik zegen lees dit boek het kan je een hoop stress en frustratie en niet te vergeten geld besparen.
    Ik heb het grondig doorgelezen en heb mijn eigen trade systeem en ben nu nog meer overtuigd dat het traden loont als je maar aan je plan/systeem houdt waar dit boek je echt bij helpt.

    Een echte aanrader .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s